Isorii de succes Rapoarte

Noutati din anul 201226-27.12.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“:  in cooperare cu Consiliul Raional Calarasi, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Calarasi. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 21 participanti ce au fost selectati din 21 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
04-05.12.2012
 În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Dubasari, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Dubasari. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 19 participanti ce au fost selectati din 21 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
04.12.2012
 În cadrul proiectului”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Dubasari, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 11 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Dubasari. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Dubasari, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
01-02.11.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Criuleni, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Criuleni. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 26 participanti ce au fost selectati din 29 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
 În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Calarasi, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 22 primari si secretari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Calarasi. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Calarasi, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Criuleni, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 23 primari si secretari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Criuleni. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”.
 
31-01.06.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Ocnita, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul  Ocnita. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 26 participanti ce au fost selectati. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
31-01.06.2012
 În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Straseni, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul  Straseni. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 18 participanti ce au fost selectati din 22 aplicatii de participare la  proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
  
24-25.05.2012
 În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Singerei, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Singerei. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 16 participanti ce au fost selectati din 19 aplicatii de participare la  proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
22-23.05.2012
 În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Basarabeasca, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul  Basarabeasca. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 17 participanti ce au fost selectati din 22 aplicatii de participare la  proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
  
17-18.05.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Nisporeni, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul  Nisporeni. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 20 participanti ce au fost selectati din 28 aplicatii de participare la  proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
  
14-15.05.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Falesti, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul  Falesti. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 15 participanti ce au fost selectati din 18 aplicatii de participare la  proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale,  planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si  contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la  proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
  
02.04.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Briceni, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 18 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Briceni. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Briceni, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
29-30.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Ungheni, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Ungheni. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 20 participanti ce au fost selectati din 27 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
28.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Nisporeni, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 23 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Nisporeni. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Falesti, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
28.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Falesti, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 51 primari si ONG’uri. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Falesti. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Falesti, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
26-27.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Briceni, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Briceni. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 14 participanti ce au fost selectati din 19 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
26-27.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Riscani, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Riscani. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 17 participanti ce au fost selectati din 24 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
22-23.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Leova, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Drochia. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 18 participanti ce au fost selectati din 21 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
20.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Ocnita, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 30 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Ocnita. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Ocnita, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
14-15.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Floresti, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Floresti. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 19 participanti ce au fost selectati din 24 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
12-13.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Cimislia, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Cimislia. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 15 participanti ce au fost selectati din 20 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
06-07.03.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Cantemir, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Cantemir. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 26 participanti ce au fost selectati din 30 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
29.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Străseni, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 20 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Străseni. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”.
 
23-24.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Stefan Voda, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Stefan Voda. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 13 participanti ce au fost selectati din 21 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
20-21.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: in cooperare cu Consiliul Raional Drochia, s-a organizat sesiunea de instruire ce a avut loc in Raionul Drochia. Sesiunea de instruire s-a desfasurat pentru 20 participanti ce au fost selectati din 26 aplicatii de participare la proiect. Participantii in cadrul sesiunilor au fost instruiti in domeniile de idenitificare a ideii de afaceri, aspectele legale, planificarea afacerii, marketing, planificarea financiara si identificarea resurselor financiare pentru creearea afacerii si contabilitatea. Participantii au apreciat la nivel inalt instruirile demonstrind un interes de a participa in continuare la proiect si de a obtine suport in crearea afacerii proprii.
 
10.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Drochia, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 27 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Drochia. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Drochia, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
09.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Cantemir, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 27 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Cantemir. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Cantemir, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
07.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Hîncesti, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 34 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Hîncesti. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Hîncesti, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
01.02.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Cimislia, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 18 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Cimislia. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Cimislia, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
31.01.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Ungheni, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 33 primari si secretari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Ungheni. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”.
 
27.01.2012
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Leova, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 25 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Leova. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Leova, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.
 
26.01.2012 
În cadrul proiectului ”Suport în utilizarea remitentelor si crearea noilor afaceri si a locurilor de muncă“: în cooperare cu Consiliul Raional Basarabeasca, a fost organizat o masă rotundă la care au participat 7 primari. În cadrul mesei rotunde au fost prezentate obiectivele, rezultatele si activitătile pentru a fi implementate în Raionul Basarabeasca. Fiecare participant la masa rotundă a primit cîte un set de documente, care contine un pliant, prezentarea proiectului, cerereri de participare la proiect si Ghidul ”Oportunităti de afaceri”. Participantilor la masa rotundă li s-a cerut de a desimina informatia cu privire la activitătile proiectului care urmeaza de a fi implementate în Raionul Basarabeasca, inclusiv de a informa persoanele interesate (migranti si beneficiari de remitente) de a beneficia de asistenta asigurată în cadrul proiectului.