Isorii de succes Rapoarte

Experienţa înregistrată a Asociaţiei

Mai jos este lista de servicii oferite de către ONG-ul ProRuralInvest în ultimii şaşe ani:

Referinţe de activitate (proiectele majore)

vi) „Compania de prevenire a migraţie ilegale” (Mai 1, 2005-Mai 31, 2006)

·        Proiectul a avut ca scop creşterea gradului de conştientizare în rândul cetăţenilor din mediul rural a riscurilor migraţiei ilegale şi oferirea populaţiei rurale posibilităţi alternative de a-şi câştiga existenţa în ţara lor.

         Proiectul a fost implementat în satele din partea de Sud a Republicii Moldova.....

v) Organizarea reuniunii femeilor de afaceri din mediul rural al Republicii Moldova (Ianuarie 21, 2005-Iunie 21, 2005)

    ·        În ansamblu, scopul proiectului a fost de a crearea / devoltarea /  reţelei informale  EERWP al beneficiarilor de grant  , deschis tuturor celor interesate femei de afaceri.  Proiectul a constat în următoarele activităţi principale:

   ....

iv) Suport pentru crearea şi funcţionarea Fondului de Garantare a Creditelor (S-LGF) , finanţat de DFID (August 2004-Februqarie 2006)

·        Principalul obiectiv  în creare Fondului de garantare a creditelor este de a spigini creşterea economică durabilă prin facilitarea accesului la surse de credit pentru locuitorii rurali care doresc să-şi inţieze sau sî-şi dezvolte afacerea.

         Principalele  activităţi al Fondului de garantare a creditelor sunt:

iii) Compania de informare pentru crearea şi consultarea opniei publice privind Organismele

   Modificate Genetic în cadrul proiectului „Dezvoltarea cadrului Naţional de  Biosecuritate pentru Republica Moldova”, finanţat de Ambasada Britanică în Moldova. (Februarie 2004-Noiembrie 2004)

·        În ansamblu, scopul proiectului a fost de a crea şi de a consulta opinia publicăîn Republica Moldova privind Organismele Modificate Genetic.....

   Pageni: 1 2 3 «4» 5