Isorii de succes Rapoarte

Experienţa înregistrată a Asociaţiei

Mai jos este lista de servicii oferite de către ONG-ul ProRuralInvest în ultimii şaşe ani:

Referinţe de activitate (proiectele majore)

xiv) Proiectul „Promovarea dezvoltării agriculturii ecologice în Moldova” (aprilie- decembrie 2012), finantat de Agentia de Dezvoltare a Republicii Cehe, impementat de AO ProRuralInvest în colaborare cu Misiunea Catolico-Religioasa Caritas Cehia.

Proiectul „Promovarea dezvoltării agriculturii ecologice în Moldova” (aprilie- decembrie  2012), finantat de Agentia de Dezvoltare a Republicii Cehe, impementat de AO ProRuralInvest în colaborare cu Misiunea Catolico-Religioasa Caritas Cehia.
 
Obiectivele proiectului:
1.  Suport fermierilor mici şi mijlocii, în tranziţia la agricultura ecologică şi consolidarea competitivităţii lor.
2.  Promovarea agriculturii ecologice în Republica Moldova şi integrarea sa în comerţul european cu produse ecologice.
 
 Proiectul cuprinde urmatoarele activitati:
1.  Organizarea a trei seminare de informare pe tema: „Principiile agriculturii ecologice” cu participarea a 60 de producători.
2.  Selectarea şi instruirea....

xiii) Proiectul „Suport în utilizarea remitențelor pentru crearea noilor afaceri și a locurilor de muncă” (Iulie 2011-Iunie 2014) este finanţat de Comisia Europeană și Agenția de Dezvoltare a Republicii Cehe și implementat de către Caritas Republica Cehă

Proiectul  „Suport în utilizarea remitențelor pentru crearea noilor afaceri și a locurilor de muncă” (Iulie 2011-Iunie 2014) este finanţat de Comisia Europeană și Agenția de Dezvoltare a Republicii Cehe și implementat de către Caritas Republica Cehă în parteneriat cu ONG “ProRuralInvest" .
 
Obiectivul general: contribuirea la promovarea utilizării durabile a remitenţelor pentru activităţi generatoare de venituri în Moldova.
 
Obiectivul specific: cultivarea spiritului antreprenorial pentru 900 migranţi şi beneficiari de remitenţe din Moldova, precum şi utilizarea remitenţelor pentru crearea afacerilor private.
 
Proiectul are ca obiectiv acordarea asistenței gratuite migranților și beneficiarilor de remitenţe, pentru crearea și dezvoltarea unor afaceri private cât și crearea....

xii) Proiectului „Promovarea dezvoltarii agriculturii ecologice in Moldova” (iunie- decembrie 2011), finantat de Agentia Ceha de Dezvoltare, impementat de ONG ProRuralInvest in colaborare cu Misiunea Catolico-Religioasa Caritas Cehia.

Proiectului „Promovarea dezvoltarii agriculturii ecologice in Moldova” (iunie- decembrie  2011), finantat de Agentia Ceha de Dezvoltare, impementat de ONG ProRuralInvest in colaborare cu Misiunea Catolico-Religioasa Caritas Cehia.

Scopul....

xi) “PAŞI VERZI pentru promovarea eco-turismului din zona Codrilor Orheiului”, proiect finanţat de Banca Mondială, Oficiul din Moldova, Programul pentru Societatea Civilă 2010 „Dezvoltarea durabilă prin eco-turism” (Iunie 2010 – Noiembrie 2010)

“PAŞI VERZI pentru promovarea eco-turismului din zona Codrilor Orheiului”, proiect finanţat de Banca Mondială, Oficiul din Moldova, Programul pentru Societatea Civilă 2010 „Dezvoltarea durabilă prin eco-turism” (Iunie 2010 – Noiembrie 2010)

Scopul....

   Pageni: 1 «2» 3 4 5