Isorii de succes Rapoarte

Experienţa înregistrată a Asociaţiei

Mai jos este lista de servicii oferite de către ONG-ul ProRuralInvest în ultimii şaşe ani:

Referinţe de activitate (proiectele majore)

xviii) UNEP coopereză cu AO ProRuralInvest cu privire la punerea în aplicare a programul de parteneriat al UE,

UNEP coopereză cu AO ProRuralInvest cu privire la punerea în aplicare a programul de parteneriat al UE, OECD, UNECE , UNEP, și UNIDO  "Ecologizarea Economiile din vecinătatea estică" (denumit în continuare Parteneriatului estic GREEN) în Republica Moldova  (21 Aprilie – 30 Noiembrie 2015).
 
Obiectivele proiectului. În cadrul programului GREEN Parteneriatului estic,1  care este finanțat de Comisia Europeană, UNEP este lider în implementarea componentei de activitate "3.3. Promovarea Agriculturii Ecologice (AE) ". Obiectivul componentei este de a oferi sprijin pentru țările din vecinătatea estică pentru a mări producția și comerțul de produse agricole ecologice prin construirea capacității sectorului privat (ferme si companii) pentru a accesa ....

xvii) Proiectul „CENTRUL TRANSFRONTALIER DE SUSTINERE A DEZVOLTARII ASISTATE A ZOOTEHNIEI”, MIS-ETC Code 1616.

 
 
....

xvi) Proiectul „Promovarea agriculturii non-poluante şi agriculturii ecologice în bazinul râului Nistru”(01.07.2013-30.06.2014), implementat in baza grantului acordat prin intermediul Centrului Regional de Mediu pentru Europa Centrală şi de Est

Proiectului SECTOR, finanţat de către Guvernul Suediei.
 
Scopul general al proiectului este promovarea agriculturii non-poluante şi agriculturii ecologice în bazinul râului Nistru pentru menţinerii echilibrului ecologic, folosind resursele umane locale pentru a promova această idee.
Obiectivul proiectului este creşterea nivelului de informare a populaţiei şi producătorilor agricoli cu privire la agricultura non-poluantă şi agricultura ecologică în regiunea râului Nistru (raioanele Şoldăneşti, Rezina, Orhei, Criuleni, Anenii Noi, Căuşeni, Ştefan Vodă).
 
Obiective specifice:
 
1.      Desfăşurarea campaniei de informare cu privire....

xv) Proiectul „Promovarea dezvoltării agriculturii ecologice în Moldova” (martie - decembrie 2013), finanțat de Agenția de Dezvoltare a Republicii Cehe, implementat de AO ProRuralInvest în colaborare cu Misiunea Catolico - religioasa Caritas Cehia.

Proiectul „Promovarea dezvoltării agriculturii ecologice în Moldova” (martie - decembrie  2013), finanțat de Agenția de Dezvoltare a Republicii Cehe, implementat de AO ProRuralInvest în colaborare cu Misiunea Catolico - religioasa Caritas Cehia.
 
Obiectivele proiectului:
1.  Suport fermierilor mici şi mijlocii, în tranziţia la agricultura ecologică şi consolidarea competitivităţii lor.
2.  Promovarea agriculturii ecologice în Republica Moldova şi integrarea sa în comerţul european cu produse ecologice.
 
 Proiectul cuprinde următoarele activităţi:
1.  Organizarea a trei seminare de informare pe tema: „Principiile agriculturii ecologice” cu participarea a 60 de producători.
2.  Selectarea....
   Pageni: «1» 2 3 4 5